Επίθεση με σιδερογροθιές και ρόπαλα κατά φιλάθλων και ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Κερατέας!

Απίστευτη καταγγελία απο φίλαθλο του Κεραυνού Κερατέας!
 
 
Κατά αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλαθλους του Κεραυνού αλλά και φίλους μου που με πήραν τηλέφωνο η στείλανε μήνυμα να ρωτήσουν αν είμαι καλά.
 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Δυστυχώς γύρω στα 60 θρασύδειλα ανθρωπακια που θεωρούνται “άντρες” θεώρησαν μαγκιά και αντρικό πολύ να επιτεθούν με ρόπαλα σιδηρογροθιες και άλλα αντικείμενα σε εμένα και άλλους 7-8 φιλάθλους και παράγοντες αλλά και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Axilleas Lapas επειδή κάναμε το τεράστιο λάθος να πανηγυρίσουμε το γκολ του Κεραυνού μας στις καθυστερήσεις του αγώνα!!!!

 
( Κέρδος απ’ όλο αυτό ένα βουλωμένο μάτι!)
 
Δεν πειράζει σας ευχαριστούμε, να ξέρετε αυτά μας κάνουν ποιο δυνατούς και όσο κι αν προσπαθείτε, να ξέρετε ότι ο Κεραυνός θα ανέβει κατηγορία πανηγυρικά. Ευχαριστούμε πολύ για την ” θερμή φιλοξενία”.
 
Τώρα στα του παιχνιδιού.
 
Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και ιδιαίτερα καλό Ρυθμό και παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παιχτών Ο Κεραυνός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και έκλεισε τη Νίκη Δροσιάς στο μισό γήπεδο.
 
Μετα και πάλι από σωρεία χαμένων ευκαιριών και έναν καταπληκτικό αντίπαλο τερματοφύλακα η ομάδα μας πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από κόρνερ του Αντώνης Κασπίρης και πολύ ωραίο πλασέ του ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗ.
 
Δυστυχώς σήμερα την ομάδα δεν ακολούθησαν πολλοι φίλαθλοι ίσως και λόγο Σάββατου με αποτέλεσμα τα έκτροπα που σημειώθηκαν μετά.
 
Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας έφυγε απ’ το γήπεδο με συνοδεία αστυνομικής δύναμης για τυχών περαιτέρω επεισόδια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ